Integritetspolicy

Integritetspolicy


Information gällande GDPR

GDPR börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter nuvarande Personuppgiftslagen. Den nya lagen syftar till att skydda individen och reglera hur företag får hantera personuppgifter. För oss är det viktigt att våra kunder känner förtroende och trygghet med hur vi hanterar personuppgifter.

Personuppgiftsansvar

Gubböle Djur är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på vårt företag och på denna webbplats. Information om hur du kontaktar oss finns under rubriken Kontakta oss på vår hemsida. Gubböle Djur samlar inte in information om besökare på vår hemsida. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.

Beställningar av produkter samt anmälningar till prenumerationer (e-postutskick)

  • Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-post) som lämnas i samband med beställningar av produkter sparas så länge som du är kund hos oss.
  • Personuppgifter (namn, adress och e-post) som lämnas i samband med eventuell prenumeration av nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter.

Rätt att begära information

Gubböle Djur har enbart tillgång till personuppgifter som behövs för företagets verksamhet, beställningsinformation. Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter.