Nyheter

Info om köttet

Vårt nötkött kommer från köttrasdjur uppfödda på vår gård i Gubböle Umeå. Djuren går på naturbeten.


Nötköttet får hänga i upp till 16 dagar och möra. Det lättar då med ca 17% i vikt. Man bör tänka på skillnaden, då man betalar för vatten i ej hängmörat. Det hängmörade köttet får en helt annan karaktär och går inte att jämföra med ej hängt kött både vad gäller smak och konsistens.Välhängt kött är idag en eftertraktad råvara som är svår att hitta på hyllorna i livsmedelsbutiken.

 

Nötkött från Gubböle Gårdskött är garanterat välhängt.


// Smaklig måltid önskar Kenneth Åström & Kerstin Lööf //

Gårdsbutiken's Öppettider

För våra öppettider, slå oss en signal!

Vi tar gärna emot beställningar på hemsidan, epost eller telefon.